littalo  / Amherst vt 2007

2007-04-08 Anna på blixtvisit

Hej alla och tacka för alla glada påskhälsningar! Ni därhemma tycks ju ha haft en varm och skön påsk. Hörde från Lerberget att vitsipporna är utslagna i Skåne. Fortsätter det så här så är väl jordgubbarna på upphällningen när vi kommer hem....

Själva har vi ju haft Sverigebesök i helgen. Anna hade en lucka i schemat och satte sig dödsföraktande på planet torsdag morgon och landade kl. 15.15 lokal tid. Vi väntade på henne en bit utanför flygplatsen i Boston, dit hon åkt sista biten med buss. Och plötsligt stod hon där i bussdörren - livs levande. Så ROLIGT! Efter alla telefon- och videosamtal att ge henne en riktig "hug".

Hon har under två dagar fått en snabbguidning, dels i Amherst, dels i Boston. En kortversion av det vi snokat reda på under vår tid här: affärer, fik, restauranger, universitet, Boston..... Igår var hon riktigt trött och slocknade efter middagen vid niotiden. Tidsomställningen och tempot hade gjort sig påmint.

Nu packar hon för hemresan - och tar med sig en hel resväska med våra vinterkläder samt en del redan använda böcker. Vilken lyx för oss!

Snart är det dags för lite "Easter brunch" innan vi vid ett-tiden åker till flygplatsen. Tre dagar går så snabbt, men roligt har vi haft det.....