littalo  / Amherst vt 2007

2007-03-19 Nicholas is here!!!

Så har han då kommit - Nicholas föddes för mindre än två timmar sedan. En stor krabat på över 10 pound, dvs. mer än 5 kilo. Och lång! Kan inte översätta måtten på rak arm. Obegripligt att han fått plats.... Men så har Casey också varit stor - och kämpat på tappert, ända in i det sista. Nicholas är riktigt "rultig" om armarna, och förstås sötast på jorden!

Casey och Erik åkte in på sjukhuset kl. 6 i morse, och kl. 7 kom hon till förlossningen.

Vi och övriga Tulsa-släktingar har följt det hela från ett väntrum utanför förlossningsavdelningen - inget ovanligt med sådan familjeuppslutning på sluttampen: vi var inte ensamma.

Fotograferad har Nicholas också blivit - bilder kommer imorgon, eftersom vi rest från kabeln som man använder för attt koppla ihop datorn med kameran.

Vi kom hit igår kl 17.00 - och 24 timmar senare kommer barnbarnet. Vilken timing! För övrigt höll vi knappt på att komma hit: New England drabbades av en häftig snöstorm på fredagen. Massor av flyg inställda och när vi körde till flygplatsen var det 3 dm snö, men motorvägen var ok. När vårt plan skulle lyfta 10.40 hade trafiken precis kommit igång, så vi kom fram i tid.

Ingrid o Anders