littalo  / Amherst vt 2007

2007-01-14 Langhelg i Amherst

Vi vidgar vara cirklar som ni ser: i skogen utanför husknuten finns det vandringsleder där man kan ta sig en sväng. Ingen risk att ga vilse, bara att följa markeringarna pa träden längs den lilla bäcken. Vi har hört om stormen i Sverige, men här är det ännu ingen vinter. Skönt sa länge vi är pendlare.

Igar fick vi oss en försmak av lägenheten där vi ska bo efter den 22. Vi hade visserligen sett bilder tidigare, men det var skönt att se att de inte ljög - faktiskt lika trevligt live som vi tyckte när vi bestämde oss i november. Och roligt att träffa tjejen som bor där - hon ska till Thailand pa ett ar för att jobba med ett projekt i en nationalpark som tydligen handlar om att bevara djur.

Pa dagens shoppingrunda upptäckte vi en rad affärer bakom det som vi trodde var slutet pa ett köpcentrum, jaja, och dessförinnan provkörde vi en bil, som vi inser att vi maste ha. En "Saturn" - är det nan som kört en sadan? Vi funderar över helgen och kanske slar till med den eller nan annan.

Idag lördag har arbetet fatt vila - vi har strosat i var lilla stad och provat ännu ett av de manga fiken där. Denna helgen är det langhelg: Martin Luther King-dagen firas pa mandag, men vi passar ocksa pa att fira Ingrid Ohlsson-dagen.

Hej svejs!

Ingrid och Anders