Jartelius  / Jartelius USA

2013-07-04 Universal Studios

Tre dagar på ett nöjesfält med snabbkökort, går det att orka med?
Vi kom till Royal Pacific resort strax innan lunch och fick rum direkt :) Vi slängde in väskorna och skaffade våra expresskort och tog oss till Universal studios. Inga kameror eller videokameror fick följa med. Transformers var den senaste attraktionen men allt var väldigt bra .
8 timmar senare var vi slut samt att vi skulle upp kl 6 nästa dag för att vara först till Harry Potter världen (early park admission innebär att man får gå dit en timme innan alla andra men eftersom de öppnar kl 8 blev det ju kl 7 för oss) Middagen intogs på Hard Rock Café i Elvis Presley rummet.
Hogsmeade och Hogwarts var fantastiska att se och vi åt frukost på The Three broomsticks med gulliga tanter och farbröder som personal. Butterbeer provade vi senare på eftermiddagen. Sedan var det dags för Jurassic park och ett flertal vatttenatraktioner, alla var häftiga förutom att Peter blev stucken av en förhistorisk? geting och har ballongarm nu :( Den sista vattenattraktionen var River rafting typ och man blev riktigt riktigt blöt trots att vi hade regnponchos på oss så det var bara hem och byta om. 13 timmar blev det denna dagen så var helt slut efteråt.
Dag 3 så valde Monica och Emelie att sola i det fantastiska poolområdet på hotellet och Peter och Felicia tog några åk till innan de anslöt till de övriga. Sen lunch sedan åkte vi vidare......